Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

VIDEO | Farul Constanţa - Viitorul Pandurii se duelează, duminică, de la 11:30, la Look Sport+. Lupta pentru promovare este mai aprigă ca niciodată

Liga II Publicat pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20011131/1/rps3594.jpg

Farul Constanţa - Viitorul Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a 17-a din Liga a 2-a, este transmis în direct, duminică, de către Look Sport+, începând cu ora 11:30. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate de către site-ul www.looksport.ro.

VIDEO | Farul Constanţa - Viitorul Pandurii se duelează, duminică, de la 11:30, la Look Sport+. Lupta pentru promovare este mai aprigă ca niciodată

Lupta pentru un loc de play-off pentru promovarea în Casa Liga 1 este mai strânsă ca niciodată. Farul şi Viitorul Pandurii au ambele câte 14 meciuri disputate până acum. Constănţenii au acumulat 21 de puncte, în timp ce fotbaliştii din Târgu Jiu au strâns 25 de puncte. Deşi diferenţa dintre cele două formaţii este doar de patru puncte, Viitorul Pandurii se clasează pe 4, iar Farul abia pe 12.

O victorie a Farului ar reprezenta o relansare veritabilă a şanselor dobrogenilor pentru promovare, în timp ce trupa din Târgu-Jiu nu ar ajunge neapărat într-o situaţie disperată, dar şi-ar complica mult parcursul în obiectivul stabilit de a termina sezonul regulat în primele şase poziţii.

Niciuna dintre echipe nu traversează o formă excelentă. Farul a înregistrat în ultimele cinci meciuri o victorie, un egal şi trei înfrângeri. De cealaltă parte, Viitorul Pandurii a reuşit să lege şapte meciuri oficiale fără înfrângere (inclusiv o victorie în Cupa României cu prim-divizionara FC Argeş), însă seria i-a fost oprită pe teren propriu de Universitatea Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele