Ultima oră
Giani Kiriţă, discurs manifest la adresa clubului Dinamo: „Nu mai au identitate” | VIDEO EXCLUSIV Giani Kiriţă, discurs manifest la adresa clubului Dinamo: „Nu mai au identitate” | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu un jucător dupa retrogradarea lui FCU Craiova: „Ne-a distrus anul acesta. Nu l-aş lua nici la sintetic” | EXCLUSIV Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu un jucător dupa retrogradarea lui FCU Craiova: „Ne-a distrus anul acesta. Nu l-aş lua nici la sintetic” | EXCLUSIV
Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV Bomba de la miezul nopţii! Se retrage familia Mititelu de la FCU Craiova? „Este o autodistrugere” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente VIDEO | ”Eu sunt responsabil pentru această situaţie”. Adrian Mititelu, discurs fără menajamente
”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2 ”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2
Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui” Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”

Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

Uncategorized Publicat pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21574183/1/fcsb-csa.jpg

FCSB a câştigat titlul în Superliga, după ce s-a impus cu 2-1 în faţa Farului, cu trei etape rămase de disputat în campionat. „Roş-albaştrii” au cucerit titlul după 9 ani, dar de acestă dată au făcut-o în mare stil, cu 14 puncte avans faţă de locul 2.

Războiul dintre CSA Steaua şi FCSB este bine cunoscut de întreaga lume a fotbalului românesc. Cele două echipe se războiesc de ani buni în privinţa siglei, palmaresului, marcăi „Steaua” .  Ambele susţin că reprezintă echipa continuatare a singurului club din România care a cucerit Liga Campionilor.

Ion Crăciunescu a analizat duelul în urma căruia FCSB a cucerit primul titlu de campioană, după 9 ani de „secetă” şi a dat o declaraţie care ar putea pune pe jar clubul din Ghencea.

„Mi-a plăcut declaraţia lui Hagi. 'Felicitări! Aţi fost cea mai constantă echipă'. Adică, recunoaşte că FCSB-ul a fost cea mai bună echipă în competiţia asta.

Am înţeles că FCSB-ul probabil se va schimba, va reveni la Steaua, sunt nişte discuţii. Nu vreau să tensionez nimic. Dar există un palmares acolo şi e păcat să se strice tot”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Mesajul care sigur o va înfuria pe CSA Steaua! Ce a apărut pe contul oficial al FCSB-ului, după câştigarea titlului

 Pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului acesta a fost prezentat ca titlul cu numărul 27. 

Bucureştenii au pus la socoteală şi trofeele pe care le dispută de ani buni cu rivala CSA Steaua, altfel, conform deciziilor instanţelor, pentru FCSB ar fi doar al 6-lea titlu în actuala formă de organizare.

„#27, campionii României suntem noi”, a fost mesajul de la prima poză postată de „roş-albaştrii” după câştigarea campionatului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele