Ultima oră
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”
FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off

E gata! Soarta lui Bogdan Andone a fost decisă: ”Nici nu pot!”

FC Botoșani Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21509164/1/andone-bun.jpg

Formaţia Sepsi a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Au marcat Păun ’24 şi Debeljuh ’31 pentru Sepsi, respectiv Lopez ’78 pentru FC Botoşani. Gazdele au ratat un penalti în minutul 65, prin Florescu. În minutul 90+8, de la Sepsi a fost eliminat Dumitrescu.

La finalul partidei, Valeriu Iftime a oferit mai multe declaraţii. El a recunoscut că nu are de gând să îl schimbe pe Bogdan Andone şi speră ca antrenorul să rămână la echipă până la finalul sezonului. 

”Nici nu pot!”

”Cu siguranţă aş vrea să facă un traseu lung Bogdan, că e un super om. Nici nu pot să mă gândesc să schimb pe cineva până la finalul acestui campionat. Dacă dă Dumnezeu să rămân în Liga 1, nici nu mă gândesc să-l schimb pe Bogdan.

Dacă mă salvează, rămâne. Dacă nu mă salvează şi retrogradez, atunci vedem care dintre noi doi rămâne primul”, a spus Valeriu Iftime, conform sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele