Ultima oră
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum
Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Joselu va primi ceva special, după ce a adus calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor

NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21569149/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023.jpg

Problemele se ţin lanţ de naţionala României!

După ce Chiricheş şi Puşcaş s-au accidentat şi au şanse minime să evolueze la EURO, acum o nouă veste a căzut ca un trăsnet.

Olimpiu Moruţan a aterizat greşit, în duelul dintre Ankaragucu şi Besiktas, moment în care echipa medicală a intrat rapid pe gazon. 

Internaţionalul român a ieşit pe targă de pe teren, iar prognoza este de-a dreptul horror: ruptură a ligamentului lui Ahile!

Dacă verdictul va fi acesta, atunci Moruţan va reveni pe gazon abia peste 6 luni!

”Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ şase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic şi va reveni foarte puternic”, a spus antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belozoglu, conform Sabah.com.

Cotat la 4 milioane de euro pe Transfermarkt, Olimpiu Moruţan devenise un om important în angrenajul naţionalei. Din 2023 încoace, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a jucat de 10 ori pentru România.

mail-share icon Email
viewscnt