Ultima oră
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”
FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog

VIDEO | Everton - Nottingham 2-0. Gazdele pun avans faţă de zona retrogradării

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21566069/2/profimedia-0866717241.jpg

Everton a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Nottingham Forest, într-un meci din etapa a 34-a a Premier League.

Idrissa Gueye a deschis scorul în minutul 29, iar Dwight McNeill a stabilit scorul final în minutul 76. Repriza secundă a avut numai puţin de 16 minute de prelungiri. Everton s-a impus cu 2-0 şi este pe locul 16 în Premier League, cu 30 de puncte.

Nottingham Forest este imediat sub Everton, pe locul 17, cu 26 de puncte. Ambele echipe luptă pentru evitarea retrogradării.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele