Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman! Detalii de ultimă oră

FCSB Publicat pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21585656/1/441991944-409411451878983-7694150119701093060-n.jpg

Gigi Becali a declarat, în urmă cu doar câteva săptămâni, că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Ulterior s-a aflat că ”şeptarul” echipei bucureştene va merge în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

Se pare că Florinel Coman nu vrea sub nicio formă să rateze această oportunitate şi ar urma să semneze joi cu Al-Duhail. 

S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Florinel Coman

UPDATE 14:20. Negocierile pentru transferul lui Florinel Coman în Qatar s-au încheiat după aproximativ 90 de minute. Mutarea acestuia la Al-Duhail este din nou în impas.

Oficialii clubului qatarez au oferit 4 milioane de euro, însă Gigi Becali le-a făcut o contraofertă prin care a cerut 3.5 milioane de euro acum şi încă 1.5 milioane de euro în septembrie, dar să-l păstreze pe Florinel Coman pentru preliminarii. În cazul în care roş-albaştri se vor califica în grupe, qatarezii nu vor mai trebui să achite 1.5 milioane de euro.

Agentul lui Florinel Coman, prezent la palatul din Pipera

Este o zi decisivă pentru şeptarul FCSB-ului şi pentru transferul acestuia în Qatar. Până la sosirea şeicilor, la palatul din Pipera au venit în jurul prânzului agentul lui Florinel Coman, Federico Pastorello, şi Dusan Basta, fost fotbalist al lui Lazio, apropiat al impresarului italian.

În perioada următoare, sunt aşteptaţi şi şeicii clubului Al-Duhail, pentru a începe negocierile, aşa cum a anunţat chiar Gigi Becali: „Trebuie să vină ăştia. Din Arabia. Trebuie să vină”

Întrebat dacă va rămâne să joace şi în preliminariile UEFA Champions League, Becali a răspuns clar.

(n.r: Să vă ajute în cupele europene, după care să plece pe suma respectivă?) „Da. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că a făcut Dumnezeu cu mine aşa frumos… Puteam să fiu şi acum în emoţii, aşa, înainte de Săptămâna Patimilor, că am fost credincios Dumnezeului meu, a zis ‘Îţi dau să fii campion cu 3-4 etape, să nu mai ai emoţii, să ai Paşte liniştit, să fii cu Hristos ca lumea” , a adăugat patronul FCSB-ului. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele