Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

AC Milan pierde returul cu Rennes, dar merge mai departe în Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21501565/1/profimedia-0849549901.jpg

Echipa franceză Rennes a învins joi, pe teren propriu, scor 3-2, gruparea italiană AC Milan, în manşa secundă a play-off-ului din Liga Europa.

Milanezii s-au calificat în optimi cu scorul general de 5-3.

Gazdele au deschis scorul prin golul lui Benjamin Bourigeaud, din minutul 11, iar oaspeţii au egalat în minutul 22, când a înscris Luka Jovic, din pasa lui Theo Hernandez. Bourigeaud i-a readus în avantaj pe francezi cu un penalti transformat în minutul 54, însă Rafael Leao a egalat rapid pentru echipa vizitatoare, în minutul 58.

Rezultatul final a fost stabilit de Bourigeaud, mijlocaşul înscriind din nou din penalti, în minutul 68. A fost doar o victorie de palmares pentru Rennes, care s-a impus cu 3-2, dar în optimile Ligii Europa merge AC Milan, cu 5-3 scor general în cele două manşe.

Şi Benfica Lisabona s-a calificat în optimile de finală, după 0-0 la Toulouse. Lusitanii au avut 2-1 scor cumulat în cele două manşe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele