Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului

Rapid Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21576644/1/sucu.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

În clasament, Craiova este pe locul 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a şasea, cu 29 de puncte.

Mircea Lucescu, dorit de Dan Şucu la Rapid

Mircea Lucescu a plecat recent de la Dinamo Kiev, dar a dezvăluit că nu vrea să se retragă din antrenorat. 

Antrenorul român a explicat, într-un interviu oferit presei italiene, că îşi doreşte să continue munca de antrenor, dar are o condiţie. Mircea Lucescu vrea să lucreze la o echipă la care să poată să facă performanţe.

La doar o zi după eşecul cu Universitatea Craiova, Nicolae Cristescu, fost patron al Rapidului, a dezvăluit că Dan Şucu vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti şi că a început deja tatonările cu experimentatul antrenor.

„(n.r. Cine ar putea să vină antrenor?) Lucescu, Mircea Lucescu, că la Răzvan nu putem să ajungem. E liber de contract şi sperăm să nu semneze cu Beşiktaş. Poate ia pe lângă el pe cineva, poate pe Şumudică.

Păi, de ce să nu visăm, e un vis care poate deveni realitate şi o realitate foarte frumoasă. Nu mai vorbim de notorietatea lui, de valoarea lui, e un profesionist desăvârşit. Tatonări au fost, domnul Şucu normal că şi-l doreşte şi normal că insistă. 

Eu spun că mi-aş dori, Şumudică ar fi şi el o variantă, dar decizia o ia domnul Şucu. A investit foarte mulţi bani, dar e păcat. Jucătorii nu-şi dau sufletul pe teren. Când îmbraci tricoul Rapidului trebuie să-ţi dea lacrimile”, a spus Nicolae Cristescu, la Digi Sport.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele