Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală

Dominic Marcu lansează prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21576944/1/tesla.jpg

După succesul răsunător cu Tesla Model 3 în competiţiile de viteză în coastă, Dominic Marcu nu s-a oprit aici. De la obţinerea locului 1 la etapa precedentă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, Dominic a continuat să viseze şi să se dezvolte.

Astfel, o zi importantă pentru motorsportul românesc şi European a fost în weekendul trecut la Mega Mall, unde Dominic Marcu a lansat prima Tesla Model S Plaid de curse din Europa.

Modificată integral pentru competiţie, Tesla Model S Plaid a suferit transformări remarcabile. Echipată cu rollbar omologat FIA cu nr. 1 în lume, elemente de siguranţă suplimentare, frâne de carbon şi o suspensie îmbunătăţită, maşina este pregătită de startul competitional.

Lansarea proiectului a fost o experienţă unică şi inedită, desfăşurată la Mega Mall Bucureşti. Cele două exemplare unice, Tesla Model 3 Performance şi Tesla Model S Plaid au fost expuse pentru public, iar invitaţii au fost primiţi într-un spaţiu imersiv, ISPACE, unde a avut loc dezvăluirea marelui secret.

Vizitatorii mallului s-au bucurat de tururi private pe circuitul special amenajat pe mall, iar atmosfera a fost completată de un lightshow cu maşini Tesla, care au celebrat acest moment special.

Noua maşină va putea fi admirată live pe traseul de la Transalpina în weekendul 25-26 mai, la etapa din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

”Acum, cu fiecare obiectiv atins, am visat la un nou proiect, un nou vis care să ne ofere provocări şi satisfacţii mai mari - un vis dublu, cu două maşini puternice şi unice. Suntem hotărâţi să continuăm să evoluăm şi să depăşim propriile limite, motiv pentru care am decis să punem bazele unui nou proiect unic: prima Tesla Model S Plaid de competiţii din Europa. Cu o putere impresionantă de 1020 de cai, acest vehicul ne va oferi oportunitatea de a fi în topul clasamentului şi de a demonstra, încă o dată, că o maşină de curse 100% electrică poate performa şi obţine rezultate remarcabile. În acelaşi timp, continuăm să inovăm cu Model 3, demonstrând că motorsportului poate fi electric şi sustenabil.” a declarat Dominic.

Visurile lui Dominic Marcu nu se puteau materializa fără susţinerea partenerilor care împărtăşesc pasiunea pentru inovaţie şi sustenabilitate: George - primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR, BCR Leasing, E.ON, Bergenbier Fără Alcool, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Tecnet, AutoChelu, Unplugged Performance, Plus Autotrade, Thor prin Edotec, Dronshop şi Ministerul Mediului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele