Ultima oră
Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii Mamadou Thiam, aproape de revenirea în Superliga. E dorit de un club cu pretenţii
Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei Tenismenul Ilie Năstase o susţine pe Gabriela Firea în competiţia pentru Primăria Capitalei
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-2. „Şepcile Roşii” au trecut de trupa lui Dorinel Munteanu şi îşi vor juca şansa cu Universitatea Craiova VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-2. „Şepcile Roşii” au trecut de trupa lui Dorinel Munteanu şi îşi vor juca şansa cu Universitatea Craiova
E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine" E gata! Alex Chipciu a anunţat ce îi rezervă viitorul! "Trebuie ceva nou pentru mine"
Echipa de tradiţie anunţă că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho Echipa de tradiţie anunţă că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho
Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus Paolo Montero va fi antrenor interimar la Juventus

E gata! Dani Coman a semnat şi a fost anunţat de patron la echipă: ”Este noul nostru preşedinte!”

Superliga Publicat pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21583391/1/coman.png

Dani Coman nu mai este preşedintele clubului Hermannstadt. Fostul fotbalist şi-a dat demisia şi poate merge oricând la altă echipă.

Coman a devenit unul dintre cei mai doriţi oameni de fotbal ai momentului. Nelu Varga i-a făcut o ofertă extrem de generoasă fostului portar, care are termen timp de câteva zile să se decidă dacă vine la CFR, în locul lui Cristi Balaj.
 
Fostul portar a anunţat că a discutat cu omul de afaceri ce o conduce pe CFR Cluj şi a punctat că va lua legătura cu Dan Petrescu, însă mai există dialog şi cu altă formaţie, care nu este Rapid.
 
Totuşi, se pare că Neluţu Varga a reuşit să îl convingă pe Coman, iar totul este rezolvat în proporţie de 90 la sută, potrivit patronului de la CFR. 
 

”Este noul nostru preşedinte!”

”M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Dani Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.
 
Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru! A mai rămas ca, vineri, Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile şi să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului. După această discuţie, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului.
 
Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambiţios, care îşi doreşte să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii.
 
Pe final de săptămână, vineri probabil, vom face şi anunţul oficial. Dani Coman va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj. Abia aşteptăm să ne apucăm de treabă. Vreau să readucem CFR-ul acolo unde îi este locul”, a spus Nelu Varga, la Fanatik.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele