Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Escapadele vedetei Universităţii Craiova. "Nu se ocupă doar de fotbal"

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21578804/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-30-03-2024.jpg

Ştefan Baiaram face un sezon extraordinar la Universitatea Craiova.

Acesta a devenit, pe parcursul stagiunii, una din vedetele echipei, iar acum Mihai Rotaru îl cere la echipa naţională. Totuşi, se pare că acesta a avut o viaţă extrasportivă tumultoasă în trecut, lucru ce i-a cauzat diverse accidentări.

Victor Piţurcă a fost antrenorul Universităţii Craiova în perioada septembrie 2019 -  ianuarie 2020. Fostul selecţioner a dezvăluit că Baiaram, la vremea respectivă, nu se ocupa doar de fotbal, fără să dea foarte multe detalii.

”La Craiova l-am avut pe Baiaram. După 10 minute era sufocat! După stagiul de pregătire pe care l-a făcut cu mine putea alerga şi un meci. Când am plecat, a început să se accidenteze. E jucător longilin, extrem de puternic.

De ce? Ar trebui să îşi pună întrebarea patronul de acolo, Mihai Rotaru. Omul (Baiaram) nu se ocupă doar de fotbal. Îmi spunea Cristescu că Baiaram merge nu ştiu unde. Pentru că nu are grijă nimeni de el, să nu meargă în altă parte! Ar trebui ca la 17 ani să stea numai la stadion”, a declarat Victor Piţurcă, conform GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri