Ultima oră
Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti
„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar „Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”

FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”

FCSB Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21576693/1/fcsb-universitatea-craiova-superliga-superbet-2-09-2023.jpg

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

FCSB revine în Ghencea! Gigi Mustaţă a aruncat bomba

În viitorul sezon, formaţia bucureşteană va evolua în preliminariile UEFA Champions League. În acest context, roş-albaştri încep pregătirile atât de plan fotbalistic, cât şi pe plan organizaţional.

Liderul Peluzei Nord, Gheorhe Mustaţă, a vorbit despre posibilitatea ca derby-ul cu Rapid din ultima etapă să se joace pe stadionul de la Mioveni, după ce fanii giuleştenilor au aruncat cu materiale pirotehnice în teren la partida cu Universitatea Craiova.

Totodată, Mustaţă a dezvăluit că FCSB şi-a găsit stadion pentru duelurile din preliminariile UEFA Champions League. Trupa patronată de Gigi Becali ar urma să joace pe Ghencea toate partidele din cea mai importantă competiţie europeană.

”Ultima etapă nu ştim exact unde jucăm. Înţeleg că nu vor să ne primească în Giuleşti, ci să mute meciul la Mioveni. Oriunde ne duc, noi oricum mergem cu trofeul de campioni după noi. Să vadă şi ei un trofeu real, nu de carton. Nu vreau să cred că mergem la Mioveni, cum nu vreau să cred că este adevărat să nu ne ofere nici 5 la sută din bilete. Am auzit că vor să-şi asume asta.

Dacă nu ştim unde jucăm ultima etapă, în schimb am aflat că meciurile din preliminariile Champions League le jucăm în Ghencea, pe stadionul Steaua. Înţeleg că este deja semnat contractul de închiriere. De ce? Pentru că aşa vreau eu”, a spus Mustaţă pe canalul de youtube al lui Gabi Safta, Templul Sportului. 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele