Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Fostul jucător de la Dinamo a analizat partida ce îi va decide soarta trupei din „Ştefan cel Mare”: „Rednic a ajutat Dinamo”

Superliga Publicat pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21585263/2/fc-universitatea-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-04-02-2024-1-1.jpg

Dinamo o întâlneşte pe UTA Arad duminică, cu începere de la ora 21:30, într-un meci ce face parte din cadrul ultimei etape din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Duelul de duminică va decivde soarta lui Dinamo, care în momentul de faţă se află pe primul loc retrogradabil, la 2 puncte de poziţia care o duce la baraj. Însă trupa din Ştefan cel Mare nu depinde numai de ea. 

De la aceeaşi oră se joacă toate partidele rămase de disputat din play-out. Dinamo depinde foarte mult de rezultatele echipelor aflate pe locurile de baraj, Poli Iaşi şi FC Voluntari. Câinii trebuie să bată pe UTA, iar cele două formaţii să piardă. În acest context, acest scenariu este unul extrem de complicat.

Florentin Petre este consideră că Dinamo a fost ajutată de Mircea Rednic de-a lungul play-out-ului, pe motiv că UTA a câştigat toate meciurile disputate împotriva contracandidatelor lui Dinamo la retrogradare.

Cu toate acestea, tehnicianul arădenilor a declarat că vine pe „Arcul de Triumf” cu gândul la victorie.

“Rednic a ajutat Dinamo. A bătut toate echipele cu care Dinamo s-a confruntat până acum. El i-a ajutat cât a putut. Dar o să fie profesionist şi pentru că, probabil, îl macină şi perioada din trecut pe care a avut-o la club, dar şi ultima plecare.

A şi luat bani de acolo. A avut o carieră lungă în care făcut bani. Şi un antrenor care vrea să îşi facă jucătorii să joace, mai ales în momente grele, vine şi cu ceva de acasă. O primă de joc sau ceva. Eu la Brăila îi păcăleam pe jucători cu zile libere.

 

Jucătorul trebuie să ştii să îl gestionezi foarte bine şi să îl faci să joace când ai cea mai mare nevoie de el. Vestiarul ţine antrenorul. El răspunde de ce se întâmplă acolo. Atât psihologic, cât şi tactic. Eu cred că vine să câştige cu Dinamo, aşa cum a spus”, a declarat Florentin Petre, conform Fanatik.

Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo

Cei de la UTA au câştigat play-out-ul, iar Mircea Rednic anunţă că va da totul în ultima etapă, cu Dinamo. Tehnicianul a avut o reacţie dură cu privire la situaţia în care a ajuns echipa sa de suflet, ce nu l-a vrut antrenor.

”Văd ce se vorbeşte. Nu e cazul la noi. Lumea mă iubeşte aici şi cariera mea a renăscut. La Dinamo nu a mers. A fost şi vina mea pentru că am ales cu sufletul. Sunt profesionist. Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!

Ăsta a fost obiectivul meu, primul loc în play-out. Am avut o perioadă mai proastă la început. Am avut susţinere de la conducere şi asta mi-a dat putere. Am pus suflet şi eram sigur că o să reuşesc.

Putem să facem lucruri frumoase aici. Avem şi un buget mic faţă de alţii. Am demonstrat şi vrem în play-off. Băieţii sunt disciplinaţi şi ambiţioşi”
, a declarat Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele