Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă
Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul

Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul
VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră
VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final

Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”

Superliga Publicat pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21584329/1/rapid-bucuresti-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-15-03-2024.jpg

Farul Constanţa şi Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formaţia constănţeană pentru sezonul 2023-2024. 

Recent, Gică Hagi a vorbit despre viitorul atacantului de la Farul Constanţa. Din vară, Munteanu nu ar mai fi de acord cu încă un sezon la malul mării şi ar vrea să încerce altă experienţă. 

Louis Munteanu (21 de ani) este de departe cel mai curtat fotbalist al momentului din Superliga. Atacantul a fost cedat sub formă de împrumut la Farul, fiind cedat de Fiorentina.

Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu

Gigi Becali a anunţat cât este dispus să ofere. Patronul liderului din Superliga este dispus să ofere maxim 400.000 de euro pentru tânărul atacant al formaţiei italiene.

Impresarul tânărului atacant i-a dat însă o veste care nu îi va conveni deloc latifundiarului din Pipera. Oficialii Fiorentinei se gândesc să îi ofere un nou contract lui Munteanu.

”Fiorentina ia în calcul o extensie a angajamentului lui Munteanu. Şi e posibilă inclusiv varianta de a-l păstra!”, anunţă agentul fotbalistului, Pietro Chiodi conform sportpesurse.ro.

Un aspect de bază în luarea deciziei de către conducerea italienilor ar fi acela dacă Munteanu va face parte din lotul naţionalei pentru EURO 2024, conform sursei citate anterior.

Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB

Victor Piţurcă l-a avertizat pe Louis Munteanu în legătură cu politica lui Gigi Becali la FCSB şi l-a sfătuit pe atacant să nu aleagă transferul la FCSB.

Fostul selecţioner al naţionalei României a vorbit despre jucătorii produşi de Academia Hagi şi despre nivelul jucătorilor lui Gică Hagi.

„Din Academia lui Gică Hagi nu a ieşit un fotbalist super, care să fie vândut cu 30, cu 50 de milioane. În primul rând este vorba despre valoare, apoi despre muncă, despre personalitate.

Uite, jucătorul Fiorentinei, Louis Munteanu. A mers la Firenze, nu a reuşit acolo. Italienii l-au văzut, şi-au dat seama că nu e de ei. Aici se bat mai multe echipe pe el.”

Piţurcă l-a avertiza pe Louis Munteanu să nu aleagă varianta FCSB, din cauza modului în care Gigi Becali gestionează lucrurile la echipa campioană a României.

„Să zicem că îl ia FCSB-ul. După 3 etape, s-ar putea să fie tras pe linie moartă. Sunt 75% sigur că aşa s-ar întâmpla. El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%.

Se întâmplă şi la Farul să rateze, să aibă meciuri mai slabe. Dacă se întâmplă la FCSB, gata: «Nu e bun, intră Miculescu!». Apoi altul, şi aşa mai departe”, a spus Victor Piţurcă, conform GSP.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele