Ultima oră
VIDEO | Dunărea Brăila a pierdut finala mică a European League, după 12 aruncări de la 7 metri VIDEO | Dunărea Brăila a pierdut finala mică a European League, după 12 aruncări de la 7 metri
VIDEO | Chilianul Alejandro Tabilo a dat lovitura la Roma! L-a eliminat în turul III pe Novak Djokovic VIDEO | Chilianul Alejandro Tabilo a dat lovitura la Roma! L-a eliminat în turul III pe Novak Djokovic
”Să îmi arăt valoarea”. Jucătorul de la FCSB care speră să joace mai mult în sezonul viitor ”Să îmi arăt valoarea”. Jucătorul de la FCSB care speră să joace mai mult în sezonul viitor
Transfer bombă pentru Gicu Grozav: „Este pe listă. Va semna!” Transfer bombă pentru Gicu Grozav: „Este pe listă. Va semna!”
Simona Halep revine pe zgură! Românca şi-a aflat adversara din primul tur Simona Halep revine pe zgură! Românca şi-a aflat adversara din primul tur
O poate salva Kopic pe Dinamo? Legenda lui Dinamo, verdict crunt: „Nu este în stare” O poate salva Kopic pe Dinamo? Legenda lui Dinamo, verdict crunt: „Nu este în stare”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Fotbal Romania Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21539681/1/giovanni.jpg

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, a ajuns în acest sezon, sub formă de împrumut, la CS Tunari, care a produs şocul sezonului în Cupa României, remizând chiar cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Acesta este al doilea sezon consecutiv în care nepotul lui Ilie Balaci este împrumutat în liga secundă, după ce în stagiunea precedentă a evoluat la CSA Steaua.

Recent, Giovanni Becali a anunţat că Atanas Trică a ajuns la un acord pentru a semna cu firma fraţilor Becali, asffel, nepotul lui Ilie Balci va fi reprezentat de Giovanni Becali. 

În podcastul lui Damian Drăghici, impresarul a vorbit despre marele Ilie Balci şi a precizat că nepotul va fi reprezentat de firma lui.  

”A semnat!”

”Îl reprezentăm pe nepotul lui Balaci acum. Îl am pe nepotul lui, băiatul lui Trică, are 18-19 ani, e vârf de atac”, a spus Giovanni Becali.

Chiar dacă este împrumutat la CS Tunari, atacantul este în continuare sub contract cu Universitatea Craiova. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele