Ultima oră
Gigi Becali îl contrazice pe MM Stoica, înaintea meciului crucial pentru Universitatea Craiova. „Eu am nişte opţiuni, staff-ul are altele” Gigi Becali îl contrazice pe MM Stoica, înaintea meciului crucial pentru Universitatea Craiova. „Eu am nişte opţiuni, staff-ul are altele”
Nimeni nu se aştepta la asta! Cine va fi noul preşedinte de la Rapid, după ce a fost anunţată plecarea lui Daniel Niculae Nimeni nu se aştepta la asta! Cine va fi noul preşedinte de la Rapid, după ce a fost anunţată plecarea lui Daniel Niculae
Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”

Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului

Istvan Kovacs, apărat de un titular al Barcelonei! "Da, poţi fluiera"

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21561234/1/profimedia-0865407879.jpg

PSG a învins-o pe Barcelona, scor 4-1, marţi seară.

În urma acestui succes, formaţia franceză s-a calificat în semifinalele Champions League, unde va da piept cu Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs a fost unul dintre protagoniştii principali ai meciului din Spania. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru Barcelona, arbitrul român i-a acordat cartonaşul roşu lui Araujo. 

Kovacs a fost luat în colimator de Xavi, tehnicianul Barcelonei, care a fost şi el eliminat, în minutul 56.

Totuşi, Marc-Andre ter Stegen este de părere că Istvan Kovacs a luat decizia corectă, în momentul în care Araujo a fost eliminat.

”Dacă fluieră fault, trebuie să-i arate 'roşul' şi asta a schimbat totul. Acum, că văd reluarea, da, îl prinde acolo, da, poţi fluiera”, a spus portarul Barcelonei, la interviul de la finalul meciului

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele