Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21586031/1/jorginho-1.jpg

Arsenal Londra a anunţat, joi, că Jorginho a semnat o prelungire a contractului. Mjlocaşul italian ar fi refuzat oportunitatea de a se întoarce în Serie A, relatează The Guardian.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a jucat un rol important în acest sezon în încercarea echipei Arsenal de a câştiga primul titlu după 20 de ani.

Agentul lui Jorginho lăsase să se înţeleagă în martie că jucătorul s-ar putea întoarce în Italia, unde a jucat pentru Verona şi Napoli înainte de a ajunge la Chelsea în iulie 2018 pentru suma iniţială de 50 de milioane de lire sterline.

Arsenal a dorit să păstreze un jucător cu o experienţă vastă, având în vedere tinereţea echipei lui Arteta, iar Jorginho a acceptat termenii la sfârşitul lunii trecute pentru a rămâne pentru ceea ce se crede că va fi încă un sezon. Iniţial, el a semnat un contract pe 18 luni atunci când s-a mutat de la Chelsea, în ianuarie 2023.

"Suntem încântaţi că Jorgi a semnat un nou contract cu noi", a declarat Arteta. "Jorgi este o parte atât de importantă a echipei noastre, un model de rol cu mari abilităţi de conducere şi o capacitate unică de stil de joc care îi face pe toţi cei din jurul său mai buni pe teren. Suntem foarte încântaţi că Jorgi şi familia sa s-au angajat alături de noi şi suntem cu toţii încântaţi să continuăm această călătorie împreună."

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele