Ultima oră
VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”

Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Fotbal Romania Publicat pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21584196/1/rps5470a-1.jpg

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj mai repede decât se aştepta. Tehnicianul a fost prezentat oficial săptămâna trecută, într-un mod inedit.printr-un reel pe reţelele de socializare în care apare o doamnă, fană a formaţiei din Gruia, devenită celebră în urma mesajului pe care l-a afişat la meciul cu Inter D'Escaldes, din preliminariile Conference League.

La primul meci ca antrenor în Gruia, CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii.

Clujenii sunt pe locul al treilea, în campionat, cu 40 de puncte la egalitate cu ocupanta locului secund, Universitatea Craiova, în timp ce giuleştenii rămân singura echipă fără victorie din play-off, ocupând ultimul loc, al 6-lea, cu 29 de puncte.

Lupta la titlu din sezonul viitor va deveni din ce în ce mai aprinsă, având în vedere venirile lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova şi cea a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. 

Mihai Rotaru a vorbit despre revenirea „Bursucului” în Gruia şi este de părere că primul eşalon al fotbalului românesc are numai de câştigat datorită acestui lucru. Pe urmă, patronul oltenilor a dat o declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu.

„Filosofia sa este o carte câştigătoare. Va forma din nou acel CFR puternic. Este un câştig şi ne dorim asta. Nu vrem să moară capra vecinului. Vrem să fie sănătoasă şi să ne dea şi nouă lapte”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport. 

Aurelian Chiţu, prima bombă pregătită de Dan Petrescu

CFR Cluj începe deja campania de transferuri cu care va ataca titlul în sezonul viitor. Aurelian Chiţu, fotbalistul celor de la FCU Craiova, este dorit de Dan Petrescu în Gruia, conform Fanatik.

Atacantul în vârstă de 33 de ani al formaţiei din Bănie a impresionat în acest sezon în care a reuşit să marcheze 10 goluri şi a livrat 5 pase decisive. Acesta mai are contract cu gruparea patronată de Adrian Mititelu până la finalul sezonului, astfel că ar putea ajunge la CFR din postura de jucător liber.

 

Între cele două părţi există deja negocieri, dar Aurelian Chiţu aşteapă să vadă ce se va întâmpla cu echipa sa la finalul sezonului, care în momentul de faţă se află pe loc de retrogradare directă. Ardelenii i-ar fi oferit un salariu de 14.000 de euro pe lună, conform sursei citate anterior. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele