Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Radu Banciu a dat de pământ cu Marseille după meciul din Europa League şi este ferm convins că urmează un măcel la partida cu PSG. "Dacă ăia au un pic de bulan, 9-0 se termină" | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Tudor Moisa pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21323887/1/captura-ecran-941.png

Radu Banciu a vorbit, la emisiunea Fotbal All Inclusive despre prestaţia celor de la Marseile în partida cu Ajax din Europa League, încheiată cu scorul de 3-3.

Jurnalistul s-a declarat dezgustat de prestaţia echipei favorite şi prevede un măcel în derby-ul din weekend cu PSG.

PSG - Marseille se joacă duminică, de la 21:45, în direct la Prima Sport 3 şi PrimaPlay.ro.

"A fost un meci de proastă calitate, între două echipe slabe. A fost frustrant, nu a fost nimic de calitate. 

Dacă aveam acum şase ani consideram că a fost un meci plăcut ochiului. A fost o catastrofă colosală. Echipa mai bună a fost Ajax. Kondogbia nu stătea în ghete, a fost mai slab şi decât la Atena, unde a luat roşul ăla.

E ca şi cum ai spune că România a jucat bine când a făcut în Elveţia 2-2. Dacă jucai cu Şimleul Silvaniei poate se termina 8-8.

În ritmul în care a jucat OM, ia 9 la Paris. Dacă ăia au un pic de bulan, 9-0 se termină. Să aibă şi chef, că dacă e 4-0 în minutul 20, nu mai joacă PSG. Va fi măcel." a spus Radu Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele