Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”

Rapid Publicat pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21584256/2/355735979-727613629369730-4771591499076354798-n.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Giuleştenii au pierdut în ultima etapă în Gruia, scor 3-2 împotriva celor de la CFR Cluj,  într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii.

Clubul Rapid sare în apărarea lui Bogdan Lobonţ

Bogdan Lobonţ a fost din ce în ce mai criticat în ultima perioadă din cauza rezultatelor negative înregistrate de elevii săi. În acest context, clubul Rapid a ieşit cu un comunicat prin care îi ia apărarea tehnicianului.

„Suntem neplăcut surprinşi să vedem 'atacurile' din ultima vreme la adresa lui Bogdan Lobonţ, antrenorul nostru, un om care a scris istorie pentru Rapid.

Bogdan este un profesionist desăvârşit, a preluat funcţia de antrenor principal la Rapid într-un moment greu, după patru înfrângeri consecutive, şi şi-a pus în slujba clubului experienţa acumulată la cluburi ca Ajax Amsterdam, AS Roma, Fiorentina sau chiar la Rapid, unde a şi intrat în istorie, luând titlul ca jucător, în 1999. A lucrat cu mari antrenori ai fotbalului, terminând şcoala de antrenori la Coverciano, şi chiar dacă nu a profesat foarte mult ca "principal", filosofia sa în antrenorat este una pozitivă şi modernă.

'Lobby' are toată susţinerea clubului în acest final de sezon, iar autoritatea sa la cârma echipei este fără dubii.

Surprinderea este cu atât mai mare cu cât unul dintre aceste atacuri a venit de la Robert Niţă, un fost jucător la Rapid, care cunoaşte atât de bine spiritul clubului.

Chiar dacă nu trecem printr-un moment foarte bun din punct de vedere sportiv, sperăm ca în ultimele două runde din acest Play-Off să avem parte de susţinerea tuturor celor care iubesc cu adevărat Rapidul!”, a transmis clubul Rapid, într-un comunicat oficial postat pe reţelele de socializare.

Robert Niţă l-a distrus pe Bogdan Lobonţ

Totul a plecat de la criticile aduse de fostul fotbalist din Giuleşti, Rober Niţă, care l-a distrus pe Bogdan Lobonţ după o nouă înfrângere a Rapidului, scor 3-2 cu CFR Cluj, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii

„Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători... Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace.

Uitaţi-va când il dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren.

Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent... Când e mingea în partea aia: ”Strângeţi, strângeţi”

Când e la mijlocaşii centrali: <<Bă, deschide, deschide!>> Ce ai, mă? Eşti isteric?

Ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. Oaidă), l-a distrus (n.r. Lobonţ). Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”, a spus Robert Niţă, pe canalul său oficial de YouTube.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele