Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”

Rapid Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21576807/1/431170184-898190232312068-1239820411968436766-n.jpg

În ultima etapă din sezonul regular, Rapid a învins-o pe FCSB categoric, scor 4-0, şi a început play-off-ul de pe poziţia secundă, la doar 4 „lungimi” noua campioană a României.

De atunci însă, giuleştenii au un parcurs dezastruos, reuşind să obţină un singur punct în 7 etape. Echipa este în cădere liberă şi a ajuns pe locul 5, având cele mai multe goluri primite şi cele mai puţine marcate din play-off.

După primele 4 runde în care Rapid a înregistrat numai înfrângeri, Cristiano Bergodi a fost demis, iar pe bancă a fost pus Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencşi şi Cipiran Niţă, dar situaţia nu s-a îmbunătăţit deloc.

Ionuţ Lupescu a analizat situaţia clubului şi este convins că Rapidul nu reprezintă o dezamăgire, deoarece fotbalul pe care elevii lui Lobonţ l-au arătat a fost unul de calitate. Astfel, fostul mare internaţional este de părere că suporterii reprezintă una dintre marile probleme din Giuleşti.

”Nu cred că Rapid e o dezamăgire. A jucat un fotbal bun, a adus un nou suflu în Superliga României, dar în Giuleşti există o problemă. Suporterii se bagă prea mult peste conducere”, a spus Ionuţ Lupescu, conform Sport.ro. 

Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid

Faptul că Marius Şumudică îşi doreşte să antreneze în Giuleşti nu este un secret.

Tehnicianul este un rapidist convins şi a mai spus, de-a lungul timpului, că şi-ar dori să antreneze la echipa lui Dan Şucu. Mai mult decât atât, Şumudică a dat de înţeles, în ultimul timp, că a refuzat mai multe oferte pentru a fi liber în cazul în care conducerea rapidistă îl va contacta.

Marius Şumudică a dezvăluit că nu a fost contactat de nimeni de la Rapid, dar că are o ofertă din partea unei formaţii din Superliga, dar pe care momentan nu o ia în considerare.

„Există interesul unei echipe, dar deocamdată nu am luat-o în calcul. Nu am vorbit cu nimeni de la Rapid, nu am avut discuţii cu absolut nimeni. Au antrenor, domnul Şucu a ieşit public şi a spus că Lobonţ este antrenorul Rapidului până la finalul campionatului.

Îi doresc baftă în continuare, să redreseze corabia, să facă rezultate în ultimele trei meciuri, să ia nişte puncte. Are viitorul lui, e cariera lui. Şi eu am fost antrenor la Rapid când am antrenat doar la Bistriţa.

Dar vreau să scoatem din calcul această ipoteză şi mă refer la Rapid. Nu am discutat cu nimeni de la Rapid, nu am niciun contact de acolo în momentul de faţă, nu m-a căutat Rapidul.

Eu nu caut Rapidul. Dacă Rapidul va avea nevoie de Şumudică, am văzut postarea unui prieten, numărul începe cu 0726, făcea haz de necaz. Ştiu unde să mă găsească. Dar acum nu se pune problema unei colaborări.” , a spus Marius Şumudică, conform Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele