Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

VIDEO | Franţa a învins clar Noua Zeelandă în meciul de deschidere al mondialului de Rugby. Mark Telea a reuşit un eseu record în start

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 9 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21309743/2/fra-nzl.jpg

Reprezentiva gazdă, Franţa, a învins, vineri seară, scor 27-13, Noua Zeelandă, în primul meci de la Cupa Mondială de rugby 2023.

Potrivit L’Equipe, neo-zelandezul Mark Telea a reuşit un eseu după un minut şi 32 de secunde de la start, cel mai rapid la un meci de deschidere de la Cupa Mondială. Telea a mai reuşit un eseu în minutul 43, iar Mo’unga a înscris din lovitură de pedeapsă.

Învingătorii au punctat prin Penaud – eseu ’55, Jaminet - eseu ’78, Tamos – transformare ’57, lovituri de pedeapsă ‘5, ’20, ’29, ’65, ’74.

Meciul, care a avut loc pe Stade de France, în grupa A a competiţiei, a fost precedat de celebrul haka.

Sâmbătă, în grupa B, România va întâlni Irlanda la Bordeaux.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele