Ultima oră
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă

”2-3 clase peste nivelul campionatului”. Lucian Goian, impresionat de un jucător român din Superliga | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21577897/1/goian.png

Lucian Goian a făcut o radiografie a jucătorilor din Superliga şi a ţinut să îl remarce pe Florinel Coman, pe care a avut ocazia să îl vădă din tribune.

”L-am văzut şi pe viu la Cluj (n.r. meciul CFR - FCSB). Mi s-a părut cu 2-3 clase peste nivelul campionatului. Pe lângă forma sportivă pe care o avea l-a urmărit şi ca atitudine”, a punctat fostul fotbalist, pentru Prima Sport.

Coman este principalul artizant al titlului cucerit sâmbăta trecută de FCSB. El are reuşit în acest sezon, cu 20 de goluri în 33 de apariţii.

Transferul în Qatar pare iminent

Se pare că Florinel Coman nu vrea sub nicio formă să rateze această oportunitate şi ar urma să semneze joi cu Al-Duhail. Mai mult decât atât, se pare că Gigi Becali îi va primi la palat pe qatarezi.

”Florinel Coman a ajuns la Belgrad încă de duminică seara. Trebuia să meargă luni dimineaţa. A ajuns încă de duminică dimineaţa. Ieri a făcut prima şedinţă de terapie la Marijana Kovacevic. Totul este în regulă. Din ce am discutat cu cei de acolo, el a plecat împreună cu Mache la Belgrad. Sunt trei şedinţe. Ieri, astăzi şi miercuri, urmând ca joi Florinel Coman să fie înapoi în ţară.

Dar de ce joi. Nu doar că se termină şedinţele pe care le are la Marijana, dar joi, cei de la Al-Duhail şi-au anunţat venirea la Bucureşti. A fost anunţat şi Gigi Becali, care îi va primi la Palat din informaţiile pe care le avem noi şi e posibil ca tot joi să se semneze actele pentru transferul lui Florinel Coman.

Qatarezii trebuie să plătească clauza de 5.000.000 de euro pe care o are Florinel Coman în contractul cu FCSB. Există şi aici niste discuţii, pentru că aşa cum povesteam cu Gigi Becali vineri la Fanatik SuperLiga, cei de acolo voiau să achite trei milioane de euro, iar restul până la cinci să fie prinse undeva în contract ca bonusuri. În funcţie de ce meciuri va juca Florinel Coman acolo, de goluri.

Gigi Becali nici nu a vrut să audă. 5.000.000 de euro e suma. ‘Nu avem ce să discutăm, ce să negociem. Ce sunt eu idiot?’ Ca să îl citez. Dar cei de la Al-Duhail i-au promis lui Gigi Becali că vor plăti acum 3.000.000 de euro urmând ca celelalte două milioane să fie plătite în şase luni, până în decembrie. Deci cinci milioane, dar eşalonate şi care să nu fie condiţionate de nicio clauză, de vreun număr de meciuri sau goluri pe care Coman le-ar avea la Al-Duhail”, a declarat Cristi Coste, la Fanatik Superliga.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele