Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală

”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21571575/1/uta-arad-sc-otelul-galati-superliga-superbet-play-out-25-04-2024.jpg

UTA Arad a învins pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Oţelul Galaţi, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

În urma acestui rezultat, trupa lui Mircea Rednic şi-a asigurat matematic rămânerea în Superliga şi în sezonul viitor.

”Fizic, cred că am stat mai bine decât ei. Am gestionat bine meciul, în special în repriza a doua. L-am trecut pe Omondi în spatele lui Kevin şi am reuşit să îi blocăm.

Am observat că fundaşii centrali ai Oţelului nu sunt de mare viteză şi în felul ăsta am reuşit să îi surprindem.

I-am certat un pic pe jucători la pauza meciului, şi în repriza a doua au jucat mult mai bine. Este o victorie meritată.

Pentru moment suntem pe primul loc (n.r. în play-out). Asta ne-am şi dorit! Obiectivul este realizat la UTA. Sunt trei puncte foarte importante. Vreau să felicit jucătorii, staff-ul tehnic şi suporterii. E altceva când ai suporteri în tribune. A fost o atmosferă foarte bună. Ne-au împins de la spate să obţinem victoria”
, a spus Rednic, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele