Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21575432/1/del-potro.jpg

Argentinianul Juan Martin Del Potro, care nu a mai jucat din februarie 2022, dar care nu şi-a anunţat oficial sfârşitul carierei, a vorbit despre retragerea sa în timpul unei transmisiuni de la turneul de la Madrid.

Ultimul său meci în circuit a avut loc la 9 februarie 2022. A pierdut (6-1, 6-3) la Buenos Aires în faţa compatriotului său Federico Delbonis, în ceea ce a fost „probabil ultimul său meci”. Doar că Del Potro, câştigător al US Open 2009, îşi exprimase dorinţa de a juca la US Open 2023. În cele din urmă s-a răzgândit, deoarece era încă prea slab. „Dorinţa de a reveni pe un teren atât de special precum US Open m-a făcut să fiu foarte entuziasmat. Am făcut tot ce am putut pentru a ajunge acolo, dar corpul meu nu este la 100%", a declarat el.

Duminică, deşi a declarat că a vrut să joace „un meci de adio”, el şi-a pus capăt carierei. „Retragerea mea a fost decisă de corpul meu, este o ieşire forţată din tenis. Nu a fost ceva ce am plănuit", a declarat el.

Del Potro a reflectat asupra meciului cu Delbonis, când, după înfrângere, şi-a agăţat bentiţa pe fileul de pe terenul Guillermo Vilas. „Ultimul meu meci de la Buenos Aires m-a durut foarte mult. De aceea am spus că va fi ultimul din cariera mea. Din punct de vedere emoţional, a fost foarte greu, pentru că mi-a fost foarte greu să mă mişc.”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele