Ultima oră
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?

”Obiectivul e să promovăm”. Adi Falub vrea să readucă în prim plan o echipă de tradiţie | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21577882/2/falub.png

Cândva un nume de referinţă al primei ligi, Gloria Bistriţa a ajuns să îngroaşe rândurile formaţiilor de tradiţie ce se zbat în eşaloanele inferioare.

Sub bagheta lui Adrian Falub, ardelenii sunt aproape de promovare. Gloria conduce Seria 9 din Liga 3 şi se pregăteşte pentru barajul de promovare.

”Obiectivul e să promovăm. Trebuie să dam baraj acum. E ca în Champions League, fotbalul e la fel şi pasiunea nu se schimbă”, a spus Falub, pentru Prima Sport.

Se conturează o arenă modernă la Bistriţa. Se doreşte omologare UEFA şi capacitate de peste 10.000 de locuri

Bistriţa Năsăud se înscrie pe lista oraşelor ce vor avea un stadion modern, conform anunţului făcut de Gabrie Lazany, candidat la funcţia de primar.

Conform studiului de fezabilitate, proiectul ar costa în jur de 40 de milioane de euro. Noua arenă se doreşte a avea 10.875 de locuri.

Nu doar stadionul renaşte, ci şi echipa e fotbal. Gloria Bistriţa este implicată în bătălia pentru promovarea în Liga 2.

”Este un proiect frumos, de suflet, la care lucrez de aproape un an şi care este perfect realizabil în perioada următoare. Vom transforma acest spaţiu (n.r. Stadionul Jean Pădureanu), vom lega Parcul Municipal de stadion şi de Pădurea Codrişor. Mai exact, vrem să redăm stadionul bistriţenilor care au trăit atât de multe momente frumoase aici, alături de echipa de suflet, cu noi locuri destinate activităţilor în aer liber, de skateboarding, badminton, minifotbal, atletism şi multe altele”, a anunţat Lazany, în cadrul unei conferinţe de presă.

Noua arenă se doreşte a fi un omagiu adresat lui Jean Pădureanu, fost conducător şi jucător al Gloriei. Sub păstorirea sa, Bistriţa a promovat în prima ligă în 1990, unde a stat mai mult de două decenii.

Cea mai importantă performanţă a fost câştigarea Cupei în 1994.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele