Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Patronul Rapidului a făcut anunţul despre Marius Şumudică: ”Nu mai este atât de mult!”

Rapid Publicat pe 1 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21577650/1/profimedia-0850177422.jpg

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, după ce a decis să plece de la formaţia din prima ligă a Turciei.

Tehnicianul român a revenit în ţară, după despărţirea de formaţia turcă şi a oferit mai mult declaraţii, în urma cărora a dezvăluit că primit oferte de la două cluburi din Superliga. Şumudică a spus că a negociat cu Voluntari şi Petrolul, dar s-a hotărât să nu o preia pe niciuna.

Marius Şumudică a spus pas ofertei de la Petrolul Ploieşti. Antrenorul a anunţat că doreşte să meargă din nou în zona Golfului şi crede că va pleca în curând. 

Între timp, nimic nu s-a concretizat, iar Şumudică nu a preluat nicio echipă. Antrenorul recunoaşte că va antrena o echipă începând din această vară. 

Recent, jurnaliştii turci au anunţat că Marius Şumudică se pregăteşte să revină în Turcia din sezonul următor, dar nici acest lucru nu a fost confirmat. 

Totuşi, oamenii din fotbalul românesc sunt convinşi că Marius Şumudică va reveni la Rapid. 

Recent, Victor Angelescu a fost întrebat posibila venire a lui Şumudică la Rapid. Oficialul din Giuleşti nu a dorit să ofere prea multe detalii. 

”Nu mi se pare corect să comentăm în momentul de faţă. Avem şanse mici să mai prindem locul patru. Mi se pare normal ca până nu se termină sezonul şi până în momentul în care şansele sunt 0 să vorbim.

Nu cred că se pune problema să vorbim. Câte şanse mai sunt. V-am spus. Dacă nu ajungem în cupele europene, vom lua o decizie. Ori Bogdan nu va continua, ori nu ştiu. Mai avem trei meciuri. Nu mai este atât de mult. Avem o gândire, dar nu vă pot spune tot”, a spus Angelescu, la Digi Sport.

Marius Şumudică a intrat în direct şi a anunţat că a pus cerneala pe contract

”Sunt imparţial în momentul de faţă la toate declaraţiile pe care le fac. Ca să anunţăm să nu mai... m-am alăturat echipie tale şi de câte ori vei avea nevoie sunt alături de tine şi îmi voi spune părarea”, a spus Marius Şumudică, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele