Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”

Rapid Publicat pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21576824/1/rapid-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-15-04-2024-5.jpg

Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid după 4 înfrângeri consecutive în play-off, iar pe banca giuleştenilor se află acum Bogdan Lobonţ, ajutat de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.

Rapidul nu reuşeşte să găsească drumul spre victorie în play-off nici după demiterea lui Bergodi. Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

În contextul unui sezon care se află mult sub aşteptări, oficialii Rapidului pregătesc o reconstrucţie din ediţia următoare.

Cristi Săpunaru rămâne la Rapid

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al giuleştenilor, a anunţat că Săpunaru îşi va prelungi contractul cu Rapid pentru încă un an.

„Săpunaru a semnat. Săpunaru mai are contract încă un an. Probabil nu va putea juca în toate meciurile.

El înaintează în vârstă. Nu cred că putem spune că nu a jucat bine în acest sezon. Mai are contract un an şi antrenorul va decide”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Pentru Cristi Săpunaru va fi al cincilea sezon în tricoul Rapidului, după ce a fost adus prima dată în 2014,, iar după mai multe sezoane petrecute la Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu, Kayserispor sau Denizlispor, experimentatul fundaş a revenit în Giuleşti în 2021, unde a pus umărul la promovarea echipei.

  • 10 trofee are în palmares Săpunaru, printre care Europa League cu FC Porto, în 2011.
  • 200 de mii de euro este cota de piaţă a lui Cristi Săpunaru, conform Transfermarkt.
  • 36 de selecţii a adunat fundaşul la naţionala României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele