Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

Şenol Güneş nu mai este antrenorul echipei Beşiktaş

Superlig Publicat pe 6 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21338205/1/twitter-1.jpg

Clubul turc Beşiktaş a anunţat, vineri, demisia antrenorului Şenol Güneş, la câteva ore după înfrângerea cu 2-3 în faţa echipei FC Lugano, în Conference League.

“Îi mulţumim lui Şenol Güneş pentru activitatea sa

Directorul nostru tehnic Şenol Güneş, care i-a declarat preşedintelui nostru Ahmet Nur Çebi, cu care s-a întâlnit după meciul de la Lugano, că este nevoie de o schimbare "de sânge" în interesul lui Beşiktaş şi că va respecta orice decizie care va fi luată pentru a deschide calea pentru clubul şi echipa noastră, s-a retras din funcţie începând de astăzi.

Dorim să îi mulţumim lui Şenol Güneş pentru contribuţia sa la clubul nostru şi îi dorim succes în viitoarea sa carieră”, este anunţul clubului din Istanbul.

Guneş pregătea echipa Beşiktaş din octombrie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele