Ultima oră
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei
Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor” Villarreal, remontada fabuloasă cu Real Madrid! Sorloth a marcat de 4 ori în poarta ”galacticilor”
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă

VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21583089/3/profimedia-0871235118.jpg

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Bayern Munchen, scor 4-3 la general.

În tur, scorul a fost 2-2, iar în retur, la Madrid, Real s-a impus cu 2-1 revenind de la 0-1.

Au marcat Joselu ’88, ‘90+1 pentru Real Madrid şi Davies ’68 pentru Bayern.

VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1 (Joselu 88, 90+1 / Davies 68), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Real: Lunin - Carvajal, Nacho, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Kroos - Rodrygo, Bellingham, Vinicius
  • Bayern: Neuer - Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui - Laimer, Pavlovic - Sane, Musiala, Gnabry - Kane

Minutul 90+14: Final de meci! Real bate cu 2-1 şi se califică în finală!

Minutul 90+1: GOL Real Madrid! VAR validează reuşita lui Joselu, după un balon centrat de Rudiger.

Minutul 88: GOL Real Madrid! Neuer scapă în faţă o minge şutată de Vinicius. Joselu este bine plasat şi egalează.

Minutul 71: ”Galacticii” egalează. Dar reuşita este anulată la VAR, pentru un fault comis de Nacho.

Minutul 68: GOL Bayern! Contraatac al nemţilor! Mingea ajunge în flancul stâng la Davies, care îşi face mingea şi trimite perfect plasat din careu.

Minutul 66: Lunin se opune unei mingi expediate de Musiala ce mergea la vinclu.

Minutul 60: Portarul lui Bayern are o nouă super paradă. De această dată la mingea în forţă trimisă din careu de Vinicius.

Minutul 59: Neuer scoate lovitura liberă foarte bine plasată expediată de Rodrygo.

Minutul 55: O nouă şansă irosită de Rodrygo! A reluat de lângă De Ligt pe lângă.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 39: Vinicius trimite o centrarea între liniile de fundaşi. Neuer este pe fază şi scoate balonul ce a prins efect.

Minutul 28: Kane reia din voleu. Lunin scoate de lângă bară în corner.

Minutul 13: Rodrygo reia în bară, mingea revine la Vinicius, dar Neuer intervine fabulos.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------------

După meciul tur încheiat cu scorul 2-2, orice se poate întâmpla pe „Santiago Bernabeu”, dar cu toate acestea pare că Real Madrid pleacă cu prima şansă, având publicul de partea lor. 

Madrilenii şi-au adjudecat titlul în Spania, după ce s-au impus clar, scor 3-0, în etapa trecută din La Liga, iar Barcelona s-a încurcat pe terenul Gironei. Real Madrid a reuşit să cucerească titlul cu numărul 36 în La Liga.

De cealaltă parte, Bayern vine după înfrângerea cu 3-1 în faţa lui Stuttgart şi se află pe locul 2 în Bundesliga. Bavarezii au pierdut campionatul în Germania pentru prima oară în ultimii 12 ani, în faşa lui Leverkusen, care a spulberat tot în acest sezon.

Cele două formaţii s-au întâlnit în mai multe rânduri în fazele finale din Champions League. Ultima oară tot în semifinale, când Real Madrid a trecut în 2018 de Bayern, după 4-3 la general.

Bayern Munchen - Real Madrid 2-2 

Bayern Munchen a remizat, marţi seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Real Madrid a condus cu 1-0, prin golul marcat de Vinicius Junior ’24. Bayern a revenit şi a preluat conducerea prin Sane ’53 şi Kane ’57 (penalti). Scorul final, 2-2, a fost stabilit de Vinicius Junior, în minutul 83, din penalti.

 

mail-share icon Email
viewscnt