Ultima oră
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”

Wayne Rooney a fost demis de la Birmingham City

Legendele sportului Publicat pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21448685/1/rooney.jpg

Tehnicianul Wayne Rooney a fost demis de la conducerea echipei Birmingham City, care ocupă în prezent locul 20 în Championship.

Demiterea lui Rooney intervine a doua zi după ce echipa sa a fost învinsă, scor 3-0, de Leeds United.

Rooney a fost numit pe 11 octombrie, când Birmingham se afla pe un încurajator loc şase în Championship. De atunci, fostul internaţional englez (38 de ani, 120 de selecţii, 53 de goluri) şi-a condus echipa la victorie doar de două ori în 15 meciuri, iar Birmingham ocupă în prezent locul 20 în a doua divizie engleză.

"Fotbalul este despre rezultate şi recunosc că acestea nu au fost la nivelul pe care mi l-aş fi dorit. Cu toate acestea, timpul este cel mai preţios lucru de care are nevoie un manager şi nu cred că 13 săptămâni au fost suficiente pentru a superviza schimbările necesare", a scris Wayne Rooney pe contul său X.

Rooney a mai antrenat Derby County în Championship (23 de victorii, 21 de remize, 34 de înfrângeri) şi apoi clubul american DC United (8 victorii, 7 remize, 16 înfrângeri).

mail-share icon Email
viewscnt