Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21570990/1/universitatea-craiova-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-12-04-2024.jpg

Universitatea Craiova are meci, astăzi, cu CFR Cluj. Meciul va fi în direct, începând cu ora 21:45, la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Pe lângă Screciu, se pare că nici Mitriţă nu va evolua împotriva fostei campioane!

Vedeta oltenilor are în continuare probleme la gleznă, după ce s-a accidentat în semifinala cu Oţelul Galaţi din Cupa României. 

Astfel, Universitatea Craiova va avea o misiune şi mai dificilă în disputa cu CFR Cluj. Meciul este unul crucial în lupta pentru cupele europene.

”Accidentarea lui Mitriţă a recidivat la gleznă, deci nu va juca astăzi. Nu va juca la meciul de acasă împotriva CFR-ului şi se pare că nici partida următoare. S-ar putea să fie recuperat pentru ultimele trei meciuri din play-off.

Veşti proaste şi pentru Universitatea Craiova, Mitriţă sigur nu joacă astăzi. Va sta cel puţin încă două etape, o pierdere mare pentru Gâlcă”, a dezvăluit jurnalistul Horia Ivanovici, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri