Ultima oră
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”

El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Liverpool Publicat pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21573250/1/profimedia-0867673271.jpg

Liverpool a ajuns la un acord verbal cu oficialii de la Feyenoord pentru a-l recruta pe antrenorul Arne Slot. Se aşteaptă ca un acord final să fie încheiat în acest weekend.

Slot îşi anunţase deja intenţia de a se alătura clubului englez: „Mi-ar plăcea să merg la Liverpool”, a recunoscut el joi. „Acum aştept să văd dacă cele două cluburi vor ajunge la un acord. Sunt foarte încrezător„, a spus el.

Potrivit BBC, valoarea tranzacţiei ar putea ajunge până la 9,4 milioane de lire sterline (10,9 milioane de euro). Actualul antrenor al echipei, germanul Jürgen Klopp, care va demisiona la finalul sezonului, a declarat vineri că a fi tehnician la Liverpool este „cea mai bună meserie din lume”.

Slot a preluat funcţia de manager al lui Feyenoord în 2021 şi şi-a confirmat interesul de a conduce în Premier League atunci când a numele lui a fost vehiculat la Tottenham în 2023.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele