Ultima oră
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano

Messi, despre retragerea din fotbal. ”Încerc să mă bucur de fiecare zi, de fiecare moment”

Staruri din fotbal Publicat pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21538484/1/messi-2.jpg

La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004.

În cel de-al 16-lea episod al podcastului Big Time publicat miercuri (la care participă şi actorul francez Jean Reno), atacantul argentinian a abordat acest subiect.

Lionel Messi a recunoscut că "nu s-a gândit încă" la retragerea din activitate. "Încerc să mă bucur de fiecare zi, de fiecare moment, fără să mă gândesc la viitor. Mă simt bine şi am de gând să încerc să continui să joc, pentru că asta îmi place şi ştiu cum să o fac".

Cel mai bun marcator al Argentinei (106 goluri) nu a luat parte la meciurile amicale cu El Salvador şi Costa Rica din cauza unei accidentări la tendon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri