Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”

E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”

Sepsi OSK Publicat pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21572228/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-cupa-romaniei-20-04-2022.jpg

Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi OSK, a anunţat unde va fi transferat Marius Ştefănescu. Fotbalistul covăsnenilor a atras atenţia mai multor cluburi valoaroase din ţară în urma prestaţiilor sale remarcabile din acest sezon, printre care FCSB şi Rapid.

Omul de afaceri a precizat că un transfer la gruparea ”roş-albaştrilor” este scos din discuţie, însă Dioszegi ar fi deschis unei discuţii cu Dan Şucu, acţionarul majoritat al Rapidului.

 ”A sosit vremea!”

”Cred că acum nu e vorba nici de Rapid nici de FCSB. Sperăm să îl vindem pe Ştefănescu undeva în străinătate. El crede că a sosit vremea să plece la un club mai mare decât suntem noi. Noi încercăm să găsim o echipă din străinătate şi să fie bine şi pentru jucător şi pentru club. 

Nu pot să spun nu unei discuţii cu Dan Şucu. Dar nu cred că domnul Şucu şi-l mai doreşte pe Ştefănescu, cred că a şi spus că are alte preferinţe. Cred că Ştefănescu nu va pleca la un club din România”, a spus Dioszegi, la ProSport.

Marius Ştefănescu este evaluat la 1,6 milioane de euro de site-urile de specialitate.

În acest sezon, jucătorul a bifat 41 de meciuri pentru Sepsi, reuşind să marcheze de 13 ori şi să ofere alte şase pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele