Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21570868/1/profimedia-0801828159.jpg

Cu sezonul actual aproape în totalitate compromis, Dan Şucu a început pregătirile pentru stagiunea următoare.

Deşi s-a accidentat grav în disputa cu FCSB, urmând să fie operat, Janik Hromada va continua la Rapid şi din vară!

Slovacul a ajuns în această iarnă în Giuleşti, sub formă de împrumut de la Slavia Praga. Mijlocaşul i-a impresionat pe cei din conducerea clubului, astfel că în ciuda faptului că Hromada va fi indisponibil pentru următoarele patru luni, Dan Şucu este gata să îl cumpere definitiv pe acesta.

"Hromada termină contractul, din ceea ce ştiu eu, deja cu băiatul s-a discutat pentru a rămâne la Rapid în continuare. El nu aparţine de Rapid, este împrumutat până în vară, cu opţiune de cumpărare stipulată, la momentul împrumutului, în contract.

Din ceea ce ştiu eu, clubul nu va abandona jucătorul, chiar dacă el este accidentat, chiar dacă el va lipsi patru luni. Clubul va intra în negocieri cu clubul de care aparţine Hromada şi va încerca să-l cumpere definitiv.

I se va oferi un contract pe o perioadă de doi, trei ani de zile şi va continua la Rapid. În momentul de faţă, dorinţa acţionarilor şi a clubului este ca Hromada să vină la Rapid în postura de jucător definitiv. Hromada este dorit la Rapid şi clubul va face toate demersurile", a spus Robert Niţă, la Fanatik Superliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele