Cariere

Echipa noastră este într-o continuă dezvoltare! Căutăm coechipieri talentaţi, pasionaţi şi dornici să lucreze într-un mediu dinamic. Ne poţi trimite CV-ul tău la adresa de mail:
office@clever-media.ro

Posturi disponibile

Conditii generale:

- cetăţenie română sau a altor state membre UE;
- cunoaşte limba română, scris şi vorbit;
- are capacitate deplină de exerciţiu;
- are o stare de sănatate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberată de medicina muncii

RESPONSABILITĂŢI: Exploatarea echipamentelor aferente postului în condiţii optime în vederea asigurării unei calităţi tehnice corespunzătoare imaginii producţiilor de televiziune la care a fost repartizat.
CERINŢE: Studii medii – absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat;
APTITUDINI PERSONALE: inteligenţă, atenţie distributivă (putere de concentrare în condiţii de termene limită),  memorie, capacitate de comunicare, cooperarea în echipă, simţ tehnic, creativitate, perspicacitate, spontaneitate, îndemânare, perseverenţă, conştiinciozitate.

Condiţii generale:

- cetăţenie română sau a altor state membre UE;
- cunoaşte limba română, scris şi vorbit;
- are capacitate deplină de exerciţiu;
- are o stare de sănatate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberată de medicina muncii;

RESPONSABILITĂŢI: Editarea materialului audio – video, brut sau pre-editat, după un decupaj regizoral sau un script realizat de către jurnalist/producătorul emisiunii, asigurând forma finală a programului de televiziune.
CERINŢE: Studii medii – absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat;
CUNOŞTINŢE ŞI ABILITĂŢI SPECIFICE: cunoştinţe generale de operare PC; cunoştinţe medii de limba engleză; cunoaşterea parametrilor semnalului TV (video-audio); abilităţi în editarea video; cunoaşterea softului de editare Final Cut Pro (versiuni 10.5 sau ulterioare); cunoaşterea Legii 41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
APTITUDINI PERSONALE: capacitate de comunicare şi lucru în echipă, responsabilitate, simţ artistic, creativitate, capacitate de analiză şi selecţie, capacitate de lucru cu termene limită, adaptabilitate, ureche muzicală.
 


Grupul Clever operează prin firmele sale, CleverMedia Network şi CleverBusiness Transilvania canalele de televiziune PrimaTV, Prima Sport, LOOKMEDICA, AgroTV, Profit News, Cinemaraton şi CinemaEst. De asemenea, compania gestioneaza si posturile Orange Sport. Totodată, deţinem şi drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiţii fotbalistice de pe continent, dar şi pentru Liga I, Liga II, Cupa României şi partidele derby din puternicele campionate ale Turciei, Portugaliei, Belgiei sau Olandei.

viewscnt