Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării

Fotbal Internațional Publicat pe joi, 12:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21593922/1/profimedia-0873324550.jpg

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a anunţat, miercuri, că suspendă următoarele două etape din Serie A, campionatul local, din cauza inundaţiilor provocate de precipitaţii record în Rio Grande do Sul (în sudul ţării, la graniţa cu Uruguay şi Argentina).

Meciurile în care erau implicate trei echipe din regiune (Gremio, Internacional şi Juventude) fuseseră deja suspendate înainte de această decizie, care afectează acum întreaga ţară. Ploile au provocat pagube importante în regiune, stadioane, centre de antrenament şi aeroporturi fiind inundate.

Prin urmare, niciun meci nu se va juca până la 27 mai, când consiliul tehnic al primei divizii braziliene se va reuni pentru a discuta posibilitatea suspendării definitive a competiţiei.

CONMEBOL a amânat, de asemenea, meciurile din Copa Libertadores şi Sudamericana ale cluburilor vizate până la începutul lunii din cauza inundaţiilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri