Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Cîrjan vine să ia titlul în SuperLigă! Arsenal şi-a dat acordul, dar a pus o clauză neprofesionistă

Rapid Publicat pe 8 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21221690/1/carjan.jpg

Se preconizează o vară plină de transferuri în SuperLiga României, iar printre echipele care anunţă că vor face mutări interesante se numără şi formaţia lui Adrian Mutu, Rapid. Giuleştenii sunt pe cale să facă o mutare surprinzătoare printre altele, aducerea unui fotbalist care poate creşte semnificativ jocul echipei.

Rapid, de când s-a terminat sezonul trecut, a anunţat că va face transferuri importante pe piaţă, iar printre numele vehiculate se numără şi Cătălin Cîrjan (20 de ani), român legitimat la formaţiile ”under” ale clubului Arsenal. Se pare că echipele au bătut palma pentru venirea mijlocaşului în SuperLiga României, pentru un sezon. 

Conform GSP, Arsenal a pus o condiţie care a fost acceptată, în cele din urmă, de Rapid. Astfel, Cătălin Cîrjan trebuie să evolueze în 75 la sută din meciurile giuleştenilor, o clauză puţin ciudată, neprofesionistă, care îl forţează pe Adrian Mutu să ţină cont de ea în momentul în care va contura primul 11.

Ce i-a spus Mikel Arteta lui Cătălin Cîrjan, după ce a apărut oferta de la Rapid

Cătălin Cîrjan este chemat des la echipa de seniori a lui Arsenal, dar nu a reuşit să prindă minute. Mikel Arteta a stat de vorbă de multe ori cu fotbalistul. Antrenorul spaniol l-a anunţat că are mare încredere în el, dar acesta trebuie să aibă mai multă experienţă la seniori, înainte de a bifa minute la fostul lider din Premier League, din sezonul trecut.

Un împrumut la Rapid sau la o altă echipă din Europa l-ar ajuta pe Cârjan să capete experienţa dorită de Arteta. Românul mai are contract cu londonezii până în vara lui 2024, cu opţiune de prelungire pe încă un an. 

Anul acesta, Cătălin Cîrjan a bifat 19 meciuri pentru echipa secundă a lui Arsenal şi a reuşit să marcheze două goluri. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele