Ultima oră
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"

Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord

Uncategorized Publicat pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21568769/1/fcsb-csa.jpg

Războiul dintre CSA Steaua şi FCSB pare că nu are sfârşit şi a trecut acum şi în mediul online.

Se pare că mai mulţi ultraşi care susţin CSA Steaua şi merg la meciurile militarilor în Peluza Sud au raportat reţelelor de socializare, mai exact la Facebook şi Instagram, pagina oficială a suporterilor ce formează Peluza Nord care susţine FCSB, notează Fanatik.

Motivul invocat de fanii clubului din Ghencea este că Peluza Nord folosea în denumirea paginii numele „Steaua”.

În urma raporturilor primite, reţelele de socializare au blocat pagina galeriei al cărei lider este Gheorghe Mustaţă, iar Peluza Nord a fost nevoită să îşi deschidă altă pagină.

Noua denumire a paginii de Facebook şi Instagram este Peluza Nord 1995. Este interesant că ultraşii au ales să nu folosească denumirea de FCSB.

„Începând de astăzi vă aşteptăm pe noua Pagină Oficială a Peluzei Nord 1995. Până la clarificarea finală a situaţiei vechii pagini, doar pe această pagină veţi avea detalii şi informatii despre activitatea peluzei, deplasări, preţul biletelor şi alte informaţii oficiale! Vă aşteptăm alături de noi şi vă mulţumim pentru susţinere!”. 

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele