Ultima oră
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”
Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa
 Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova

Cristi Bălgrădean a plecat de la CFR Cluj şi este gata să semneze în Superliga

Superliga Publicat pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21625735/1/bal-2.jpg

Cristi Bălgrădean (36 de ani) s-a despărţit de CFR Cluj şi este liber de contract.

Portarul nu a mai bifat niciun meci oficial de aproape 2 ani, însă nu ia în calcul să se retragă şi ar putea reveni la Dinamo.

”Poate fi şi Dinamo, de ce să nu fie? Acum depinde ce vor oamenii de acolo. Dacă consideră că-i pot ajuta, merg să joc cu cea mai mare plăcere la Dinamo”, a declarat Cristi Bălgrădean, conform Fanatik.

Aceasta nu ar fi prima experienţă a lui Bălgrădean la Dinamo. El a mai apărat poarta „câinilor” în perioada 2011-2014 şi s-a arătat încântat de posibilitatea de a reveni.

”Consider că Dinamo n-ar mai trebui să joace în play-out. Va fi greu să ajungă în play-off, dar nu imposibil. Cum a fost Voluntari acum doi ani… De ce n-ar putea Dinamo, spre exemplu, să o scoată pe Sepsi din play-off? Cu două-trei plombe pe posturile pe care au nevoie Dinamo poate fi o candidată la play-off.

(Ţi-ai dori să te retragi de la Dinamo?) Pffu, grea întrebare. Sincer nu m-am gândit încă la retragere şi n-aş putea să răspund la întrebarea asta. Pot să spun însă că mi-ar plăcea să mai apăr poarta lui Dinamo. N-am să uit niciodată petrecută la Dinamo”, a mai spus Bălgrădean. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele