Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

EXCLUSIV | Schimbarea lui Oaidă încă din minutul 25, explicată tactic de Becali: "De-asta a ieşit!"

FCSB Publicat pe 6 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20941365/1/ro.png


Schimbarea lui Răzvan Oaidă încă din minutul 25 al meciului FCSB - CS Mioveni 5-1 a fost una surprinzătoare, iar Gigi Becali a explicat, la Fotbal Show, că raţionamentul din spatele înlocuirii mijlocaşului central cu Malcom Edjouma a fost unul pur tactic.
 
Pintilii a început cu o linie de trei formată din Şut, Oaidă şi Olaru, dar primele minute ale jocului au demonstrat clar că vicecampioana nu avea nevoie de trei mijlocaşi centrali, pentru că CS Mioveni nu punea probleme în jumătatea FCSB-ului. Aşa că Oaidă a fost chemat pe banca de rezerve pentru a-i face loc lui Edjouma, iar schimbarea s-a dovedit una inspirată, francezul marcând în minutul 32:
 
"Am întrebat şi eu şi mi-au spus că a fost o schimbare tactică. A ieşit ca să poată da Edjouma gol. Nu era Edjouma pe teren ca să poată da gol, Pintilii a făcut foarte bine. Ce rost avea Oaidă pe teren? Jucăm defensiv? Ei nici nu depăşeau mijlocul terenului, ce nevoie ai de Oaidă? Dacă nu era 2-0, schimbam şi un fundaş lateral şi băgam un atacant, jucam 3-4-3. Dacă nu era în graţii, Edjouma intra în minutul 20 sau când a intrat? Lumea zice că ai mai multă siguranţă cu Oaidă în meciurile cu echipele puternică, pentru că e mai agresiv. Edjouma părăseşte foarte mult zona, el era închizător, dar pleca mult de acolo şi aveam probleme. De aceea, acum joacă inter", a fost explicaţia tactică oferită de Becali, luni seară, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
 
"Nu s-a întâmplat nimic cu Oaidă, e o schimbare, a intrat Edjouma şi a făcut-o foarte bine. Nu suntem singura echipă în care se fac schimbări în minutul 25, dar se vorbeşte doar despre noi.
 
Eu mă bucur că băieţii au atitudine, au personalitate, au plăcere şi arată foarte bine. Normal că-i supărat, tu n-ai fi supărată dacă te-ar da afară? E normal să fii supărat, dar trebuie să treacă peste, să demonstreze la meciul următor că merită să rămână în teren. Eu sunt sigur că va trece peste", a spus şi Pintilii în momentul în care a fost întrebat despre înlocuirea lui Oaidă.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele