Ultima oră
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”

FCSB îşi ia atacant ”turn de control”. Gigi Becali: ”Ştie şi cu varza puţin”

FCSB Publicat pe 19 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21320273/1/fcsb2023.jpg

FCSB intenţionează să mai transfere un atacant, lucru recunoscut de Gigi Becali. Omul de afaceri se axează pe aducerea unui vârf din Africa, trimiţând un impresar pe continentul negru. E posibil ca în zilele următoare să îl legitimeze FCSB pe omul potrivit pentru atac, care va fi unul înalt, un adevărat turn de control pentru faza de atac a vicecampioanei României, de aproape doi metri.

Florin Vulturar este impresarul trimis de Gigi Becali în Africa, să identifice atacantul care s-ar potrivi perfect în compartimentul din faţă al FCSB-ului. Rămâne de văzut cine va fi atacantul adus de Becali, dar este de aşteptat ca acesta să nu fie neapărat un nume important sau un fotbalist cu mare experienţă

Se va duce acolo Vulturar şi va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90 şi să stea până când găseşte un african înalt. La mijloc nu vreau, mai bun ca Şut al meu nu poate să fie nimeni.

Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Şut îl laud, e cineva care nu e văzut, trebuie să-l ridici ca să îl vadă. Olaru nu mai are nevoie de laude. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu spun de ăla pe care nu îl vedeţi voi. Nu îl vede Edi Iordănescu.

Vulturar aduce un atacant de peste 1.90 şi care să ştie şi cu varza puţin. Plecări nimic, nu mai pleacă nimeni”, a confirmat Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali râde de Andrea Compagno: ”Nu ştie cu varza”

FCSB a mai reuşit o victorie în SuperLiga României, 1-0 cu Farul, la Ovidiu, şi speră la primul titlu după ani de secetă. Gigi Becali, patronul bucureştenilor, a susţinut deja tradiţionala conferinţă de presă de luni şi a vorbit despre prestaţia echipei.

Printre anumite detalii, a discutat şi despre modul în care s-a comportat Andrea Compagno, atacant care a fost trimis pe teren destul de puţin în acest sezon şi nu a părut că i se dă încrederea din stagiunea trecută, asta şi pentru că un vis al lui Gigi Becali a fost să îl folosească pe Alexandru Băluţă vârf împins, fotbalist de atac, dar nu atacant de careu, de 1.66 m.

Despre italian, Gigi Becali a declarat acum că ”nu ştie cu varza”, dar sezonul trecut înscria pe bandă rulantă pentru FCSB.

Să vedem în iarnă, dar avem atacanţi. Compagno, dacă dădea golul ăla, îşi făcea datoria. Munceşte mult, aleargă mult, protejează bine, chiar dacă nu e familiarizat cu varza. Sunt mulţumit de el. Dacă nu eram, stătea pe bară”, a spus Gigi Becali.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele