Ultima oră
Roberto de Zerbi, printre posibilii înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti la Real Madrid! Roberto de Zerbi, printre posibilii înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti la Real Madrid!
VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV

FCSB îşi ia atacant ”turn de control”. Gigi Becali: ”Ştie şi cu varza puţin”

FCSB Publicat pe 19 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21320273/1/fcsb2023.jpg

FCSB intenţionează să mai transfere un atacant, lucru recunoscut de Gigi Becali. Omul de afaceri se axează pe aducerea unui vârf din Africa, trimiţând un impresar pe continentul negru. E posibil ca în zilele următoare să îl legitimeze FCSB pe omul potrivit pentru atac, care va fi unul înalt, un adevărat turn de control pentru faza de atac a vicecampioanei României, de aproape doi metri.

Florin Vulturar este impresarul trimis de Gigi Becali în Africa, să identifice atacantul care s-ar potrivi perfect în compartimentul din faţă al FCSB-ului. Rămâne de văzut cine va fi atacantul adus de Becali, dar este de aşteptat ca acesta să nu fie neapărat un nume important sau un fotbalist cu mare experienţă

Se va duce acolo Vulturar şi va găsi unul de culoare, ortodox, din Africa de Sud, care să fie cel mai înalt, peste 1.90 şi să stea până când găseşte un african înalt. La mijloc nu vreau, mai bun ca Şut al meu nu poate să fie nimeni.

Olaru nu mai are nevoie de laude, pe Şut îl laud, e cineva care nu e văzut, trebuie să-l ridici ca să îl vadă. Olaru nu mai are nevoie de laude. Pe Olaru îl vede toată lumea, eu spun de ăla pe care nu îl vedeţi voi. Nu îl vede Edi Iordănescu.

Vulturar aduce un atacant de peste 1.90 şi care să ştie şi cu varza puţin. Plecări nimic, nu mai pleacă nimeni”, a confirmat Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali râde de Andrea Compagno: ”Nu ştie cu varza”

FCSB a mai reuşit o victorie în SuperLiga României, 1-0 cu Farul, la Ovidiu, şi speră la primul titlu după ani de secetă. Gigi Becali, patronul bucureştenilor, a susţinut deja tradiţionala conferinţă de presă de luni şi a vorbit despre prestaţia echipei.

Printre anumite detalii, a discutat şi despre modul în care s-a comportat Andrea Compagno, atacant care a fost trimis pe teren destul de puţin în acest sezon şi nu a părut că i se dă încrederea din stagiunea trecută, asta şi pentru că un vis al lui Gigi Becali a fost să îl folosească pe Alexandru Băluţă vârf împins, fotbalist de atac, dar nu atacant de careu, de 1.66 m.

Despre italian, Gigi Becali a declarat acum că ”nu ştie cu varza”, dar sezonul trecut înscria pe bandă rulantă pentru FCSB.

Să vedem în iarnă, dar avem atacanţi. Compagno, dacă dădea golul ăla, îşi făcea datoria. Munceşte mult, aleargă mult, protejează bine, chiar dacă nu e familiarizat cu varza. Sunt mulţumit de el. Dacă nu eram, stătea pe bară”, a spus Gigi Becali.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele