Ultima oră
VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat
In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP
Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei
VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat
O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie
FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări” FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări”

Gabi Tamaş revine la fotbal! ”Am semnat”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21416833/1/tamas-site.jpg

Gabi Tamaş (40 de ani) nu poate sta departe de fotbal, după ce a anunţat în octombrie că ”agaţă ghetele în cui”. Fostul fundaş va evolua la Atletico Floreasca, un club de old-boys ce evoluează în competiţiile din judeţul Ilfov.

Anunţul a fost făcut de un alt nume sonor din fotbal, Dinu Todoran, în prezent antrenor la FC Voluntari 2 şi care va fi coleg cu Tamaş la Floreasca.

”Am semnat cu Atletico Floreasca, o echipă de old-boys. Jucăm în competiţia din Ilfov la old-boys, pe teren mare, 80 de minute durează meciul. Suntem pe locul 3, la 4 puncte de primul loc şi la unul de locul care ne duce în semifinală. Noi jucăm în seria din Nord, mai e şi cea din Sud.

Ultimul transfer este Gabi Tamaş, care a împlinit 40 de ani. Condiţia e să ai peste 40 de ani. Sunt coleg cu Toni Petrea, Daniel Chiriţă. Ne aducem aminte de tinereţe. Jucăm două reprize de 40 de minute, pe teren mare. La început a fost greu, parcă lua barca apă. Cu cât am jucat mai mult, m-am obişnuit.

E o echipă cu nişte băieţi senzaţionali, s-a creat un grup. Mai sunt şi jucători de 50 de ani, aleargă. Se dau cartonaşe roşii, sunt faulturi, avem şi probleme cu arbitrajul. În martie începe returul, sperăm să ne calificăm în semifinale”
, a declarat Dinu Todoran, pentru GSP.ro.

Meciurile de old-boys se joacă pe teren normal, pe durata a 80 de minute.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri