Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Gică Hagi a spus lucrurilor pe nume după ce Gigi Becali a anunţat că îi dă 20.000 euro pe lună lui Denis Alibec: „Toţi au nevoie de bani”

Superliga Publicat pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21588925/5/farul-constanta-rapid-bucuresti-superliga-superbet-11-03-2023.jpg

Denis Alibec urmează să ia o decizie cu privire la viitorul său. Acesta va pleca din Qatar în perioada următoarea pentru câteva zile de vacanţă, iar şansele să revină la Muaither FC, echipa pentru care a evoluat în acest sezon, sunt destul de mici.

Alibec va reveni în România şi se va antrena alături de Farul Constanţa, cel puţin până la reunirea lotului pentru EURO 2024.

Gigi Becali a anunţat după partida cu CFR Cluj că a luat legătura cu atacantul şi că acesta i-a cerut un salariu de 20.000 de euro pe lună pentru a semna.

Gică Hagi: „E greu să concurezi cu cei mai buni din România”

Gică Hagi a reacţionat în urma declaraţiei date de finanţatorul „roş-albaştrilor” şi este de părere că bugetul formaţiei sale nu îi permite să le ia faţa la capitolul transferuri unor echipe precum FCSB.

„Alibec îşi decide viitorul lui, nu decidem noi. Nu avem noi banii cei mai mulţi, avem limite. E greu să concurezi cu cei mai buni din România. Nu uitaţi, avem cea mai bună academia, mulţi copii. Avem de unde să alegem jucători. La anul veţi vedea mulţi dintre ei.

E un jucător de-ai casei, e născut aici, dar totul se rezumă la bani. Asta e realitatea. Toţi au nevoie de bani. Şi Farul are nevoie dacă vrea să facă performanţă, altfel e greu să te ţii de ceilalţi”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Gigi Becali a anunţat transferul lui Denis Alibec imediat după partida cu CFR Cluj

 Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a anunţat că va cumpăra minim 5-6 jucători din sezonul viitor. Fotbaliştii pe care latifundiarul din Pipera a dezvăluit ca i-a luat în vizor sunt Louis Munteanu, atacantul Farului, şi Denis Alibec, care evoluează în prezent în Qatar.

Imediat după duelul cu CFR Cluj, Gigi Becali a dezvăluit că l-a contacat pe Dennis Alibec prin intermediul lui Florinel Coman. Fostul vârf de la Farul a cerut un salariu de 20.000 de euro lunar pentru a semna, iar finanţatorul „roş-albaştrilor” este de acord cu această condiţie.

„Am vorbit cu el (n.r.- cu Alibec), a zis că are ofertă şi de la Gică (n.r.- Hagi). A vorbit Coman cu el, i-a zis că dacă îi dau 20.000 (n.r.- de euro lunar) vine la noi.

 

Eu îi dau, acum, dacă nu vrea să vină, să nu vină! O sa aduc 2-3 atacanti, nu ştiu care”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele