Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Gigi Becali a contactat staff-ul la pauza meciului cu Sepsi şi a cerut o schimbare, dar a fost refuzat! "Rar se întâmplă aşa ceva"

FCSB Publicat pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21490386/1/becali.png

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

Formaţia bucureşteană este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe decât a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

Gigi Becali: "Am vorbit cu stafful la pauză"

Nana Antwi a fost pentru prima dată în lotul FCSB-ului la meciul cu Sepsi, însă nu a fost introdus pe teren.

Patronul "roş-albaştrilor" şi-a dorit să îl vadă la lucru pe noul său jucător, iar la pauza meciului a contactat o persoană din staff şi a cerut să îl introducă pe ghanez, însă a fost refuzat.

N-au vrut ei, staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză. Să ştii că eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Când ei zic că asta nu se poate face, nu fac! Rar se întâmplă, cum s-a întâmplat aseară.

Mi-au spus că nu se poate acum. Ei au spus asta. Am spus atunci să facă aşa cum vor ei. Au zis că au jucători bolnavi şi au făcut ei cum au vrut ei şi au făcut ce au vrut”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

David Miculescu nu se ridică la nivelul aşteptărilor

Gigi Becali a analizat jocul echipei sale şi nu s-a arătat supărat de prestaţia slabă a unor jucători. Omul de afaceri a punctat faptul că se aşteaptă la mai mult de la David Miculescu, care a fost şters în compartimentul ofensiv, la partida de duminică seara.

”Probabil le-au spus jucătorilor că riscam prea mult. Asta s-a întâmplat la pauză. Şi Lixandru, Baba Alhassan, amândoi riscau. Apoi a intrat şi Ovidiu Popescu şi am închis jocul. Am avut să dăm gol prin Luis Phelipe, prin David Miculescu. Şi Ovidiu Popescu a avut şansă, Baba Alhassan şi el.

În Miculescu încă mai am încredere, dar nu se ridică la valoarea pe care o aşteptam. Să ratezi aşa... să dai aşa de încet şi în portar? Să dea măcar tare!”
, a declarat latifundiarul din Pipiera.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele