Ultima oră
LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, astăzi, de la ora 22:00! Echipele de start LIVE TEXT | Scoţia - Ungaria, astăzi, de la ora 22:00! Echipele de start
Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe Scrimă: România este vicecampioană europeană la sabie masculin echipe
Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei Universitatea Craiova, amical cu echipa lui Adrian Rus. Rezultatul partidei
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
Simone Tempestini, noul lider al campionatului după victoria de la Raliul Clujului
I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu I-am impresionat pe britanici! Pe ce loc se situează selecţionata pregătită de Edi Iordănescu
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”

Informaţia momentului în fotbalul românesc! ”Am vorbit cu nea Gigi, era foarte bucuros”

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21595524/1/tranase.jpg

Florin Tănase a plecat de la FCSB în 2022, când a semnat cu echipa din Arabia Saudită, Al-Jazira, iar în prezent este jucătorul celor de la Al-Akhdoud.

Acum ceva timp, Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să îl aducă înapoi  la FCSB pe Florin Tănase, care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor timp de 7 sezoane.

În cadrul unor declaraţii date la palatul din Pipera, finanţatorul roş-albaştrilor a fost întrebat despre posibilitatea ca Florin Tănase să revină la FCSB şi a dat un răspuns din care rezultă că discuţiile dintre FCSB şi Florin Tănase sunt avansate.

Acum, internaţionalul român a vorbit despre această ofertă. Tănase a declarat că va avea o discuţie cu Gigi Becali în momentul în care va ajunge în ţară, dar a punctat că ar mai avea o ofertă din Europa. Totuşi, se pare că FCSB are cele mai mari şanse în lupta pentru semnătura lui Tănase.

”(Ce faci, vii la FCSB?) Eu vorbesc cu ”Ferguson”, ţinem legătura, am mai spus-o. Cu Luţu… Aşteptăm să vedem ce oferte mai avem. Cu siguranţă ne vom întâlni când voi veni în ţară.

Mi-aş dori să joc în Champions League, cine nu şi-ar dori şi mai ales cu echipa lui de suflet. Dar vreau să mai aştept să vedem ce oferte mai am.

Am şi din Europa. E o discuţie şi aici, dar să vedem. Eu aş prefera să fiu mai aproape de casă.

(Ai urmărit sărbătoarea campioanei?) Da, am urmărit după meciul cu CFR Cluj. Mă bucur pentru ei, meritau, s-au sacrificat, au muncit un an întreg şi meritau.

Am vorbit cu nea Gigi, era foarte bucuros, acum se focusează şi vrea să facă echipă foarte puternică. Eu sper să facă transferurile pe care le doreşte”, a spus Florin Tănase pentru Sport pe Surse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele