Ultima oră
Nimeni nu se aştepta la asta! Cine va fi noul preşedinte de la Rapid, după ce a fost anunţată plecarea lui Daniel Niculae Nimeni nu se aştepta la asta! Cine va fi noul preşedinte de la Rapid, după ce a fost anunţată plecarea lui Daniel Niculae
Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”

Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti

Italienii au detonat "bomba"! Dennis Man, din Serie B direct în Champions League

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21554470/1/man-bun.jpg

Dennis Man face un sezon extraordinar la Parma, formaţie care este foarte aproape de promovarea în Serie A.

Evoluţiile românului au născut interesul mai multor echipe importante din Italia, dar Man ar putea să evolueze în alt campionat, din sezonul următor.

Jurnaliştii italieni au dezvăluit că exista negocieri între Parma şi Borussia Dortmund! Nemţii, calificaţi în sfeturile Champions League, şi-l doresc pe Dennis Man şi sunt gata să îi plătească Parmei nu mai puţin de 16 milioane de euro.

În acest moment, internaţionalul român poartă negocieri pentru prelungirea contractului, scadent anul viitor.

"Dortmund face presiuni pentru achiziţionarea lui Man de la Parma. Dennis este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Serie B, românul fiind cel care îi duce pe «cruciaţi» spre Serie A. Dovadă cele 13 goluri reuşite până acum în 31 de meciuri în campionat şi Coppa Italia. Borussia se află în discuţii cu conducerea Parmei pentru a-şi întări lotul în vara viitoare.

Negocierile dintre Man şi cei de la formaţia emiliană pentru prelungirea contractului său, scadent pe 30 iunie 2025, sunt în derulare de câteva săptămâni, iar jucătorul cere o mărire de salariu până la 1,8 milioane de euro.

 

N-ar fi exclus ca Krause să accepte în cele din urmă, dar pe BVB nu este simplu s-o refuzi. Tocmai de aceea, dacă nemţii îi forţează mâna pentru a-l cumpăra, va fi greu să îl ţină în Italia împotriva voinţei sale, chiar dacă în proximul sezon va juca din nou în Serie A", conform celor de la Parmalive.com

Chiar dacă Man şi-a exprimat dorinţa de a continua la Parma, rămâne de văzut dacă o va putea refuza pe Borussia Dortmund, una din cele mai importante echipe din Europa.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele