Ultima oră
Nimeni nu se aştepta la asta! Cine va fi noul preşedinte de la Rapid, după ce a fost anunţată plecarea lui Daniel Niculae Nimeni nu se aştepta la asta! Cine va fi noul preşedinte de la Rapid, după ce a fost anunţată plecarea lui Daniel Niculae
Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”

Becali a făcut anunţul! Patronul nu vrea să renunţe la fotbalistul care încă nu a strălucit la FCSB: ”Eu mai cumpăr încă şase jucători şi tu mă întrebi dacă îl dau!”
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti

Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei

Fotbal Internațional Publicat pe 14 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21591102/1/rb-leipzig.jpg

Fostul antrenor al echipelor Leipzig şi Leeds, Jesse Marsch, a fost numit, luni, selecţioner al Canadei.

Antrenorul american a semnat un contract cu Federaţia Canadiană de Fotbal până în 2026, aceasta fiind prima sa experienţă la conducerea unei echipe naţionale.

Fără contract de la finalul perioadei petrecute la Leeds, în februarie 2023, tehnicianul îl înlocuieşte pe Mauro Biello, care a fost antrenor interimar din august anul trecut.

Următoarea etapă pentru echipa lui Alphonso Davies şi Jonathan David este Copa America, pe care o va începe la 21 iunie, împotriva Argentinei. Înainte de aceasta, vor juca două meciuri amicale în Europa, împotriva Olandei, pe 6 iunie, şi Franţei, la Bordeaux, pe 9 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri