Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Jucătorul care a scris istorie la FCSB nu mai vrea să audă de MM Stoica: ”Relaţia noastră nu mai există!”. Ce i-a făcut oficialul de la FCSB

FCSB Publicat pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21507727/1/sarbatorirea-titlului-24-steaua-bucuresti-28-05-2013.jpg

Raul Rusescu a fost unul dintre jucătorii emblematici de la FCSB din perioada trecută. Jucătorul a oferit mai multe momente memorabile şi chiar a marcat contra lui Chelsea în Europa League. 

Totuşi, relaţia dintre el şi MM Stoica nu mai este la fel. În 2021, pe vremea când juca la Academica Clinceni, oficialul FCSB-ului a insinuat că atacantul ar avea un contract pregătit de la CFR Cluj, motiv pentru care a marcat în poarta roş-albaştrilor, iar în meciul cu formaţia ”feroviară” a executat slab o lovitură liberă.

Recent, el a fost întrebat despre afirmaţiile făcute de MM Stoica. Atacantul nu a oferit prea multe detalii, dar a dat de înţeles că cele întâmplate în 2021, l-au deranjat. 

”Lucrurile sunt simple. Am avut o relaţie foarte bună, care nu mai există în acest moment. Şi punct. Aşa cum v-am zis, nu mai există o relaţie între noi. Cred că... Nu, nu mai vreau să comentez. Relaţia noastră nu mai există. Punct!”, a spus Raul Rusescu, potrivit GSP. 

26 de goluri, dintre care 21 doar în Liga 1 i-au permis să câştige şi titlul de golgheter al campionatului, a marcat Raul Rusescu pentru FCSB în sezonul 2012-2013, cel mai bun din cariera sa.

  • 59 de goluri şi 24 de pase de gol a înregistrat Raul Rusescu la FCSB, în 147 de meciuri, în toate competiţiile.

Ce au spus la acel moment MM Stoica şi Gigi Becali despre Rusescu

”Steaua l-a readus de două ori, când cariera lui intrase în impas. L-a reparat acum câteva luni, probabil n-avea bani să meargă la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară. E de urmărit. Semnat: lefegiul”, a spus MM Stoica.

”N-o să te ajute Dumnezeu, mă (n.r. Rusescu). Dacă lupţi împotriva echipei care te-a creat, nu o să ai noroc în viaţă. De ce n-aţi fost disperaţi cu CFR? Rusescule, trebuia să zici: 'Domne', nu joc împotriva CFR-ului că e naşul meu acolo, Chipciu'. Nu să baţi lovituri libere aşa cum le-ai bătut”, a declarat Gigi Becali.

Ce răspuns a oferit atacantul

”Nu am folosit până acum această pagină pentru un drept la replică şi nu credeam că o să am motive să o fac, dar ţinând cont de ultimele postări şi apariţii publice, am simţit nevoia să scriu câteva rânduri.

Primul meu instinct a fost să te sun şi să îţi spun personal ce am de zis, dar ţinând cont că pentru tine spaţiul şi opinia publică sunt mai importante, am decis să îţi spun în acelaşi stil.

Ţinând cont că sub îndrumarea ta am realizat prima mare surpriză din fotbalul românesc, sub îndrumarea ta am realizat a 2-a "remontada" istorică din epoca modernă a fotbalului românesc, sub îndrumarea ta am învins la Bucureşti campioana Europei în exerciţiu, sub îndrumarea ta am câştigat după mulţi ani titlul, cu multe etape înainte de final, sub îndrumarea ta am realizat tripla, sub îndrumarea ta am realizat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieţii, pe scurt sub îndrumarea ta m-am dezvoltat ca om şi ca fotbalist, iar din lumea fotbalului tu eşti persoana care mă cunoaşte atât de bine şi ştie foarte bine ce înseamnă pentru mine un meci de fotbal şi faptul ca urăsc sa pierd indiferent de activitatea pe care o practic.

Şi cu toate astea, din cauza unei execuţii lamentabile, să faci insinuările pe care le-ai făcut şi să creezi un nor de îndoială asupra mea şi asupra a tot ceea ce reprezint este prea mult.

Te-am respectat tot timpul şi o voi face şi de acum încolo chiar dacă, pentru a masca altceva, ai aruncat cu noroi într-o persoană care a fost, este şi va rămâne aşa cum ai cunoscut-o acum 15 ani: respectuoasă, timidă, corectă şi cu mare dragoste pentru sportul rege.

Mai mult ca sigur, în anii ce urmează, din varii motive, nu voi mai îmbraca tricoul roş-albastru, dar asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul şi o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Nu ştiu unde mă duce viaţa şi, poate, în viitor, o să joc la o rivală a Stelei ( Academica Clinceni nu este o rivală ), repet: asta nu înseamnă că o să-mi trădez trecutul şi o să lovesc în oamenii care au fost lângă mine.

Sunt mândru de ceea ce am realizat până acum şi sunt şi mai mândru pentru ca am făcut milioane de oameni fericiţi (pe lângă cei care umpleau stadionul până la refuz).

P.S.- eu sunt naşul

-nu am nicio ofertă şi nicio promisiune de ofertă de la vreo echipă din prima ligă ( dă-mi contactul persoanei cu oferta de la CFR că poate o să am nevoie)”, a scris Raul Rusescu, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele